Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

VŠEHRDY 21.8. (ŠVS) – Novou učebnu se podařilo přes prázdniny vybudovat ve Školském vzdělávacím středisku ve Věznici Všehrdy. Bude sloužit pro výuku cizích jazyků.

V období letních prázdnin, kdy zůstávají školní lavice prázdné, se toho ve školách vlastně mnoho neděje. Provádí se drobné úpravy a přípravy na nový ročník. Na školském vzdělávacím středisku ve Všehrdech se však podařilo vybudovat novou učebnu pro výuku cizích jazyků. Žáci tak zasednou v září do specializované učebny, která je přímo koncipována k výuce cizího jazyka, zde konkrétně němčiny, kterou vyučuje Marie Kindermannová.

Na této učebně se podíleli téměř všichni učitelé. Truhláři vyrobili nové nástěnky, elektrikáři upravili vnitřní rozvod elektroinstalace a zámečníci zase různé stojany a pomůcky z kovů. Samotnou edukační výzdobu si už vyrobila sama paní učitelka Kindermannová, která ke klasickým pomůckám připojí nově i interaktivní tabuli, která umožní žákům kromě slovíček pilovat i jejich správnou výslovnost. Instalace je připravena zároveň sloužit i jako specializovaná počítačová učebna, po vybavení příslušným počtem počítačů s jazykovým softwarem.

Libor Řezníček

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X