Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Ve dnech 31.5.2024 – 2.6.2024 jsme se účastnili  Memoriálu Jiřího Hvězdy - obranářský závod. Tohoto závodu se již tradičně účastní převážně příslušníci ozbrojených složek z České republiky a Slovenska. Věznici Vinařice reprezentoval  příslušník pprap. Pavel Kubec se svým psím parťákem Loganem. 

Logan je mladý 2,5letý služební pes plemene Rottweiler, který je teprve na startu své služební kariéry. Dvojice soutěžila v kategorii 2. - Vložená, která je určená pro mladší a méně zkušené služební psy. V této kategorii soutěžilo celkem 10 závodníků, kteří porovnali své síly v několika disciplínách zaměřených na poslušnost, obranu, odolnost, rychlost, razanci, tvrdost zákusu a i v praktických modelových situacích. Celkem bylo možno získat 650 bodů. Naše dvojce vybojovala 451 bodů a celkově se umístila na krásném 2. místě.

Tímto děkujeme dvojici pprap. Pavlu Kubcovi a jeho parťákovi Loganovi za reprezentaci naší věznice, při které předvedli profesionální přístup a kvalitní výkon v rámci služební kynologie.

 

 

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.