Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU 6. prosince (VS ČR) – Videoklip k písni Džony Macháček kapely The Tap Tap, který se celý natáčel 18. listopadu v prostorách ženské věznice ve Světlé nad Sázavou, je již online. Shlédnout jej můžete zde.  Oficiální premiéra videoklipu proběhla 5. prosince na hudebním počinu „Mikulášská s The Tap Tap“ ve Fóru Karlín v Praze.

Děj videoklipu se postupně odehrává v několika částech věznice. Příslušníky vězeňské služby, kteří doprovází Honzu Macháčka, zpěváka uvedeného hitu, ztvárňují kapelník The Tap Tap Šimon Ornest a jeho kolega Dan. Ve videoklipu nechybí ani ženy, které zpívaly s kapelou při jejím červnovém koncertu ve věznici, jedna z nich však přijela na natáčení již z civilního života. Spolu s nimi Honzu Macháčka pěvecky doplňují dvě komparsistky oděné do vězeňského stejnokroje. Roli odsouzené ženy si vyzkoušela i Jitka, členka kapely The Tap Tap, která mimo jiné zpívá známý hit Řiditel autobusu.

Natáčení videoklipu probíhalo bez problémů. Jak režisér a jeho kolegové, tak přítomní členové kapely odjížděli z věznice spokojeni. Nechyběla ani pochvala pro zaměstnance, kteří se jim po celý den věnovali a vytvořili, dle slov natáčecího týmu, skvělé podmínky k vytvoření videoklipu.

Píseň Džony Macháček se po koncertu ve věznici stala mezi odsouzenými ženami velmi oblíbenou. I díky tomu ženy Honzu Macháčka poznávaly a shodně mu přály, aby se videoklip povedl. Neopomněly však ani další, pro běžný život mnohem důležitější přání, a tím je štěstí.

raj

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.