Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU 25. května (VS ČR) – Ve světelské věznici jsme zorganizovali pro děti našich zaměstnanců a příslušníků Den dětí.

Pro děti jsme si připravili sobotní odpoledne plné her, soutěží a zábavy. Počasí nám naštěstí přálo, a tak se mohly děti, za doprovodu rodičů, nejprve vydat na cirkusovou cestu s několika stanovišti, kde plnily úkoly, za které dostaly odměnu.  Na posledním stanovišti pak za úspěšné zvládnutí obdržely Certifikát talentovaného cirkusového mistra a batůžek plný překvapení.

Příslušníci ze zásahové jednotky předvedli ukázku své činnosti. Po ukázce měly děti možnost prohlédnout si eskortní vozidlo a speciální vybavení příslušníků. Největší zájem mezi dětmi byl o poutání a společnou fotku s našimi „zakuklenci“.

Navštívila nás také ošetřovatelka ze Záchranné stanice Pavlov s několika zvířátky a o každém zvířátku dětem poutavě vyprávěla. Ve stánku Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra děti soutěžily a dospěláci využili InBody přístroj. Dále si mohly děti nechat namalovat obličej, využít skákací hrad, fotokoutek a manuální zručnost si vyzkoušet v dílničkách. Celé odpoledne jsme zakončili opékáním špekáčků. Na své si tak přišli malí i velcí.

Rádi bychom poděkovali všem, kteří se podíleli na organizaci tohoto příjemného odpoledne. Velké poděkování patří také všem sponzorům (Městské policii Jihlava, Vězeňské duchovenské péči, Zdravotní pojišťovně Ministerstva vnitra, Kosteleckým uzeninám, Lion Products,  Potravinové bance, Školskému vzdělávacímu středisku a dalším), kteří nám pomohli zajistit pohoštění a dárky pro děti.

Všem našim dětem chceme popřát krásný Den dětí! Ať je váš svět vždy plný radosti!

lap

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.