Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU 23. května (VS ČR) – Blíží se termíny závěrečných zkoušek učebního oboru Provozní služby a odsouzené ženy z končících ročníků, zařazených do tohoto učebního oboru, se pilně připravují na všechny tři části zkoušek. Pokud prospějí jak u písemné, praktické a ústní části, čeká je Slavnostní předávání výučních listů a ročníkových vysvědčení.

Žákyně si proto za pomoci svých vyučujících vyrobily šerpy na Slavnostní předávání výučních listů, které se ve Věznici Světlá nad Sázavou uskuteční dne 20. 6. 2024. Šerpy vyráběly při odborném výcviku šití, a daly si na nich velmi záležet. Nejprve musely naprogramovat vyšívací stroj, který následně žákyně obsluhovaly, poté šerpy ušily, v barvách Středního odborného učiliště zhotovily kokardy a šerpy nazdobily. S vyhotovením šerp jim také pomáhaly žákyně z prvních ročníků učebních oborů.

Vzhledem k tomu, že Slavnostní předávání výučních listů nebude probíhat pouze u nás ve Světlé, ale i na Školském vzdělávacím středisku ve Stráži pod Ralskem, zhotovily šerpy s nápisem ʺAbsolvent 2024ʺ i pro žáky končících ročníků na jejich ŠVS.

kas

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X