Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Dne 9. září 2017 se Věznice Stráž pod Ralskem zúčastnila 16. ročníku akce „Den s policií a dalšími složkami IZS“, která se letos opět konala na Autodromu Sosnová nedaleko České Lípy.

Na programu této oblíbené a hojně navštěvované akce  byla např. ukázka práce policejních psovodů, ukázka výcviku policejní zásahové jednotky či společný zásah hasičského záchranného sboru, zdravotnické záchranné služby a policistů při simulované dopravní nehodě. Motoristé si zde mohli vyzkoušet zdarma školu smyku na dráze autodromu, nebo si nechat ověřit spolehlivost tachometru policejním radarem.

Také Vězeňská služba měla určitě co nabídnout. Návštěvníci si mohli u našeho stanoviště podrobně prohlédnout eskortní vozidlo používané pro přepravu odsouzených osob a měli možnost vyzkoušet si jednotlivé části výstroje a výzbroje příslušníků Vězeňské služby České republiky. Zaměstnanci věznice seznámili kromě toho také případné zájemce o zaměstnání u VS ČR s možnostmi pracovního uplatnění ve Věznici Stráž pod Ralskem a s aktuálními volnými služebními i pracovními místy. Pro děti byly připraveny drobné reklamní předměty s logy VS ČR.

Ing. Martina Krutinová – tisk. mluvčí věznice

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.