Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

MAĎARSKO / RAPOTICE 19. října (VSČR) – Třetí místo na  mezinárodním mistrovství Maďarské republiky ve služební kynologii a současně šesté místo na 41. ročníku Přeboru VS ČR všestranných psů, to jsou výsledky, kterými se může prezentovat příslušník /psovod/ Věznice Rapotice nprap. Radek Urban se psem Blade Clean a Argo.  

Ve dnech 26. – 28. 9. 2017 se konalo mistrovství Maďarska ve služební kynologii v Palhálmě. Věznici Rapotice zde reprezentoval nprap. Radek Urban v kategorii stopa, který se psem Argem pomohl družstvu VS ČR k celkovému vítězství v kategoriích stopa, obrana, vyhledávání OPL.

Ve dnech 9. – 13. 9. 2017 se konal 41. ročník Přeboru VSČR všestranných psů na Pracově. Zde psovod Radek Urban obhajoval loňské vítezství, tentokrát s mladším psem Blade Clean. V nabité konkurenci obstáli velmi dobře a mohou se pochlubit 6. místem z 28. účastníků. Na programu byly modelové situace (výtržnost, útěk z eskorty, ochrana psovoda), kde psovod se psem ukázal souhru, rychlost, ale i psychickou odolnost správného a včasného rozhodnutí použití psa jako donucovacího prostředku. Za úspěchem stojí mnoho strávených hodin výcvikem a to nejen ve službě, tak i mimo něj.

jad.

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.