Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PŘÍBRAM 22. prosince (VSČR) - Dne 16. prosince 2016 v rámci oslav Dne českého vězeňství, ředitel věznice plk. Mgr. Jiří Purkart společně se svými zástupci plk. Mgr. Petrem Červeným a Ing. Josefem Nolem, předal Medaile VS ČR „Za věrnou službu“ II. a III. stupně 8 příslušníkům a Plakety VS ČR I. a II. stupně 8 občanským zaměstnancům.

V dopoledních hodinách proběhlo předání ocenění na zasedací místnosti Věznice Příbram příslušníkům - vrchnímu inspektorovi ppor. Františkovi Sedlářovi, inspektorovi nprap. Jiřímu Benešovi, inspektorovi nprap. Jiřímu Vackovi, inspektorovi nprap. Jindřichovi Novákovi a občanským zaměstnancům Mgr. Radomírovi Šnypsovi, Bc. Romanovi Ostrýžovi, Bc. Petrovi Mikšíkovi a Bc. Miloslavovi Ježkovi.

Po tomto slavnostním okamžiku se uskutečnilo slavnostní shromáždění v Příbrami v Jáchymovské ulici. Na toto slavnostní shromáždění přijala pozvání Ředitelka odboru kontroly – vrchní rada - plk. Mgr. Jitka Stloukalová.

Ředitel přivítal přítomné a zahájil shromáždění prezentací o Věznici Příbram. Seznámil členy vedení s činností věznice a se změnami, které se udály od posledního setkání. Ředitel zhodnotil kladně činnost za uplynulé období.

Při této příležitosti obdrželi medaile a plakety další příslušníci – vrchní komisař mjr. Mgr. Petr Tylš, komisař npor. Bc. Petr Prokeš, komisař npor. Bc. Jaroslav Čebiš, komisař por. Mgr. Vladislava Purkartová a občanští zaměstnanci – Bc. Jaroslav Popík, Ing. Jana Havelková, Mgr. Martin Kuba a p. Josef Libič.

Kolegům, kteří byli medailemi oceněni, závěrem, ředitel poděkoval za jejich dlouholetou práci pro věznici a popřál všem mnoho úspěchů do dalších dnů.

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.