Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PŘÍBRAM 22. listopadu (VSČR) - Dne 9. listopadu se konalo Jednání poradního sboru ředitele věznice. Účastníky poradního sboru přivítal 1. zástupce ředitele Věznice Příbram plk. Mgr. Petr Červený a seznámil přítomné s účelem konání poradního sboru pro rok 2016. V rámci svého úvodního projevu se rovněž v krátkosti zmínil o výraznějších událostech vztahujících se k Věznici Příbram a souvisejících s letošním tématem poradního sboru „Zaměstnávání odsouzených“. Pozvání přijal a poradního sboru se účastnil i starosta města Příbram Ing. Jindřich Vařeka.

Mezi dalšími pozvanými hosty, kteří se zúčastnili poradního sboru, byli konkrétně zástupci těchto institucí: ředitel územního odboru HZS plk. Ing. Horvát Ph.D, zástupci velitelky Městské policie Příbram Bc. Řezáč a Černík, zástupce vedoucího územního odboru vnější služby Krajského ředitelství policie Středočeského kraje plk. Ing. Smotlacha, místopředseda OS Příbram pro věci trestní Mgr. Boudník, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Mgr. Dikan a koordinátor územního odboru vnější služby Policie ČR kpt. Mgr. Zárybnický. Za Věznici Příbram se jednání účastnil 1. zástupce ředitele Věznice Příbram a vedoucí jednotlivých oddělení.

Jednání bylo rozděleno do dvou vzájemně propojených bloků, kde v prvním bloku byly účastníkům, prostřednictvím prezentace sděleny podstatné a validní informace vztahující se k problematice zaměstnávání odsouzených.

Druhý blok jednání byl zaměřen na řešení otázek týkajících se vzájemné spolupráce (např. spolupráce s městem Příbram v zaměstnávání odsouzených, součinnost s Policií ČR a HZS).

Závěrem jednání vystoupil 1. zástupce ředitele věznice plk. Mgr. Petr Červený, který poděkoval všem přítomným za účast a vstřícnost.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.