Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Ostrov, 13. července 2024 (VSČR) – V sobotu se Věznice Ostrov s nadšením zúčastnila charitativní akce Společně k cíli s hasiči a zapojila se hned na několika frontách, aby pomohla s organizací a zároveň podpořila dobrou věc.

Pod vedením zkušeného zaměstnance odsouzení hned od rána pomáhali s přípravou Zámeckého parku v Ostrově na odpolední program. Zaměstnanci se mezitím aktivně zapojili do 50 kilometrové cyklistické jízdy. Registrací k této jízdě pomohli získat pro děti první finanční prostředky. Věznice Ostrov do akce dále vložila i výrobky z vězeňské dílny, které byly nabízené návštěvníkům v tamním stánku. Výtěžek z prodeje byl pak připočten k celkové vybrané částce.

Pomoc pro Honzíka a Sašíka

Dobročinná akce se letos konala ve prospěch Honzíka a Sašíka, kteří bojují s vážnými nemocemi a na jejichž léčbu je potřeba značných finančních prostředků. Na závěr dne byla s radostí oznámena vybraná částka 137.235 Kč, která bude rovným dílem rozdělena mezi oba chlapce. Dojemné předání daru všem zúčastněným potvrdilo smysl a důležitost podobných akcí.

Příběh Honzíka a Sašíka

Více o osudech Honzíka a Sašíka se dozvíte na webových stránkách SPOLEČNĚ K CÍLI S HASIČI - 2024 - Společně k cíli s hasiči 2024 (hasiciostrov.cz).

Sdílet článek

Facebook
Platforma X