Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTROV 26. dubna 2019 (VS ČR)   V pátek odpoledne se uskutečnil již čtvrtý ročník prezentace složek Integračního záchranného systému na Mírovém náměstí v Ostrově. Akce s názvem „Velký den bezpečnosti“ probíhala od 16 do 18 hodin za účasti Policie ČR, Městské policie Ostrov, hasičů z Ostrova a naší věznice.

Naši příslušníci zajistili představení zbraní, protiúderové a balistické výstroje. Dále bylo možné nahlédnout do sanitního vozu a eskortního autobusu, kterými jsou přepravovány vězněné osoby. Vězeňští vychovatelé předvedli mnoho výrobků, které pod jejich vedením vězni vyrobili. Zároveň se postarali o program pro nejmenší, kteří měli k dispozici tzv. dílničku, kde si mohli vybarvovat sádrové figurky.

Kolem 17 hodiny každá zúčastněná bezpečnostní složka předvedla ukázku jejich práce. Věznice Ostrov si připravila dynamickou ukázku výcviku služebních psů. Diváci mohli zhlédnout ukázku poslušnosti, vyhledávání drog i zajištění pachatele na útěku.

Nově se této akce účastnila i zástupkyně personálního oddělení, která poskytovala informace o možnosti pracovního či služebního poměru ve Věznici Ostrov. S případnými uchazeči, kteří měli zájem se přidat do našich řad, si domluvili setkání  přímo ve Věznici pro zahájení příjímacího řízení.

Pokud jste se této akce nezúčastnili a rádi byste se s námi setkali a získali podrobnější informace o pracovních či služebních místech od našeho personálního oddělení, navštivte další akce, kterých se zúčastníme. Mezi ně patří:

- Dne 8. 6. 2019 přeboru v Triatlonu v zámeckém parku v Ostrově - Dne 15. 6. 2019 Den záchranářů v Karlových Varech na Rolavě - Dne 19. 6. 2019 Charitativní fotbalové utkání hokejistů HC Energie Karlovy Vary a Věznice Ostrov na Fotbalovém hřišti v Ostrově

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.