Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTROV 12. října 2018 (VS ČR)    Dnes se ve Věznici Ostrov konal turnaj v malé kopané „O pohár ředitele Věznice Ostrov“ za účasti pěti družstev složených z příslušníků Věznice Ostrov, Plzeň, Znojmo, Oráčov a příslušníků Policie ČR a Městské Policie města Ostrov.

Turnaj se odehrál na fotbalovém hřišti FC Ostrov. Jednotlivé zápasy probíhaly na dvou hřištích formou každý s každým. Celkem proběhlo 10 zápasů. Nejlepší tři týmy s nejvyšším počtem bodů se umístily na prvních třech místech v tomto pořadí: na 1. místě favorizované družstvo Věznice Znojmo, které všechny zápasy vyhrály, na 2. místě družstvo Věznice Plzeň a na 3. místě družstvo Věznice Ostrov. Součástí vyhlašování umístění nejlepších družstev byli dále vyhlašováni nejlepší střelec a to hráč z Věznice Oráčov, nejlepší brankař a nejlepší hráč turnaje vyhráli fotbalisti z Věznice Znojmo. Atmosféra turnaje byla vynikající i počasí nám po celou dobu turnaje přálo. Ředitel Věznice Ostrov plk. Ing. Zange po vyhlášení vítězů všem přítomným poděkoval za jejich účast na turnaji.

Závěrem je třeba poděkovat všem hráčům za účast a sportovní chování v průběhu turnaje, hlavně nprap. Pavlovi Šťástkovi za organizaci turnaje a rozhodčím nstrm. Davidovi Jatimu a Josefu Řádovi, kteří celý turnaj odřídili ve  výborné kvalitě. Nezbývá, než se těšit na další ročník turnaje ve fotbale v malé kopané, který je plánovaný na měsíc září roku 2019.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.