Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu
S účinností od 17. 3. 2017 mohou vězněné osoby, umístěné ve Věznici Odolov, začít využívat k telefonování telefonní automaty společnosti BVfon Czech Telecommunication, s.r.o. Podáním žádosti o přidělení karty telefonního účtu BVfon ze strany vězněné osoby dojde k uzavření obchodní smlouvy mezi vězněnou osobou a společností BVfon Czech Telecommunication, s.r.o.. Poznámka: Veškeré níže uvedené platební podmínky jsou v souladu se Všeobecnými obchodními podmínkami pro poskytování služeb elektronických komunikací prostřednictvím neveřejných telefonních automatů společnosti BVfon Czech Telecommunication, s.r.o..

Dobití kreditu vězněné osobě ze strany příbuzných a známých lze provést převodem na bankovní účet BVfon

Dobití kreditu provádějí příbuzní a známí vězněné osoby zasláním peněžní částky na bankovní účet BVfon: Číslo účtu: 112 101 4892 / 5500 (Raiffeisenbank) Variabilní symbol: číslo telefonního účtu vězněné osoby Zpráva pro příjemce: jméno vězněné osoby a její datum narození Poznámka: Číslo telefonního účtu vězněné osoby je kód, kterým se přihlašuje k telefonnímu přístroji. Je uveden na kartě telefonního účtu po setření. Adresu majitele účtu není nutné vyplňovat.

Způsob zaslání peněžní částky na účet BVfon (viz.výše uvedené)

  • Bezhotovostně převodem na bankovní účet (banka – banka)
  • Hotovostně pomocí poštovní poukázky typ „A“ (hotovost – banka)

Podmínky úhrady

Zaslat lze libovolnou peněžní částku, celkový kredit vězněné osoby však nesmí překročit částku 2.000,00 Kč. Částka překračující tento limit bude použita na dodatečné dobití kreditu nebo bude vrácena odesílateli ve lhůtě do 30 kalendářních dní. BVfon navýší kredit vězněné osobě vězni do 5 pracovních dní po obdržení platby. Přijetí platby menší než 500,00 Kč je zpoplatněno částkou 3,00 Kč ( bude stržena z obdržené platby). Platba zaslaná s neúplnými nebo nesprávnými údaji bude vrácena zpět odesílateli do 30 kalendářních dní. Náklady na vrácení částky budou odečteny ze zasílané částky (bankovní převod 3,00 Kč, poštovní poukázka: 30,00 Kč).

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.