Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

MÍROV 1. července (VS ČR) - Od 4. 3. 2024 do 17. 6. 2024 byl ve Věznici Mírov realizován projekt Z věznice novým směrem, který je zaměřen na přímou práci s osobami před a po propuštění z výkonu trestu odnětí svobody. Hlavním cílem projektu je formou propojení penitenciární a postpenitenciární péče podpořit osoby ve výkonu trestu v jejich reintegraci do běžné společnosti a po jejich propuštění zvýšit šanci sociálního začlenění. Tento projekt zajišťuje Centrum pro komunitní práci východní Morava a je spolufinancován Evropskou unií.

V únoru 2024 bylo s odborným realizačním týmem projektu vybráno devět účastníků do 2. běhu motivačně edukačního programu Novým směrem, který byl úspěšně ukončen 21. června 2024, kdy účastníci programu obdrželi osvědčení o absolvování.

 

Zapojení klienta do projektu je zcela dobrovolné, kdy významnou roli hraje vnitřní motivace a vlastní vůle klienta využít podpory a péče odborných pracovníků. Po absolvování programu Novým směrem obdrží účastnící Osvědčení o absolvování programu.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.