Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Světové sportovní klání ICN WORLD AMATEUR NATIONAL TITLES se konalo od 24. do 25. června 2017 v Thajsku na ostrově Phuket. Ondřej Lukáč soutěžil v kategorii Men´s Physique a umístil se na 3. místě.

Mistr Evropy z roku 2016 letos absolvoval vedle světové soutěže například i tuzemský Agrofet Natural cup 2017 v Příbrami, kde se umístil na druhém místě, ICN Slovakia Cup v Bánovcích nad Bebravou, kde byl první a stal se i absolutním vítězem. Absolvoval také Mezinárodní mistrovství ČR v Karlových Varech, kde získal opět zlato a stal se absolutním mistrem ČR.

Absolvoval toho od loňského roku opravdu hodně. "Nemohu stihnout všechno, podzimní soutěže proto vynechám, budu více odpočívat a soustředit se na jarní sezónu a přípravu příštího evropského a světového šampionátu, kde bych se rád pokusil postoupit ještě o stupínek výš, " řekl.

Pětadvacetiletý Ondřej Lukáč pracuje ve Věznici Kynšperk nad Ohří od roku 2012. Nejprve nastoupil jako strážný na oddělení vězeňské stráže, později přešel na oddělení výkonu trestu, kde působí jako dozorce dosud.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.