Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

KUŘIM 4. července (VS ČR) – Den zdraví ve Věznici Kuřim se uskutečnil dne 26. června na klubu věznice. Akce realizovaná jako benefit pro všechny zaměstnance se uskutečnila ve spolupráci se Zdravotní pojišťovnou Ministerstva vnitra České republiky. Akce se účastnilo přes pět desítek zaměstnanců.

Paní Zita Lysáková a dalších sedm kolegů z pojišťovny nabídli zaměstnancům různé možnosti zdravotního vyšetření a péče. Spolupráce se zdravotní pojišťovnou již funguje od září minulého roku a to zřízením mobilního pracoviště ve věznici, jeden den v měsíci mohou zaměstnanci s paní Mikolášovou vyřídit potřebné žádosti o příspěvky, případně se informovat o dalších benefitech, které pojištění nabízí.

Den zdraví, byl ve věznici realizován poprvé v historii. Na místě byla možnost nechat si zkontrolovat svůj zrak, možnost zjistit hladinu svého cholesterolu, kontrola chodidel přístrojovým měřením a také možnost výživového poradenství, za využití přístrojového měření tělesných parametrů, jako jsou kosterní svaly, tělesný tuk, minerální látky a množství tělesné vody v těle.

Pořádaná akce měla velký úspěch a ohlas mezi zaměstnanci věznice, v příštím roce se vedení věznice bude opět snažit o uspořádání Dne zdraví pro své zaměstnance. Poděkování patří všem pracovníkům zdravotní pojišťovny a také paní ředitelce Ivaně Holáskové z Českého červeného kříže Brno.

 

 

pak

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.