Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Kuřim 29. června (VS ČR) – Absolventi školského vzdělávacího střediska ukončili po dvouletém vzdělávání obor Práce ve stravování a dne 21. června jim byly slavnostně předány vysvědčení o závěrečné zkoušce a výuční listy.

Z důvodu koronavirových opatření se letošní závěrečné zkoušky skládaly pouze z písemné a odborné části. Ústní část zkoušek byla vynechána. Závěrečnou zkoušku absolvovalo celkem 14 odsouzených, z toho 8 absolventů prospělo s vyznamenáním. Vysvědčení a výuční listy předávala předsedkyně zkušební komise, ředitel věznice, třídní učitelka a učitel odborného výcviku.

„Práce s absolventy letošního ročníku byla náročnější z důvodu koronavirových opatření, nicméně snaha a píle studentů vyvážila těžkosti spojené s hygienickými omezeními,“ uvedl třídní učitel a vedoucí školského vzdělávacího střediska Petr Bracek.

Ředitel věznice vyslovil blahopřání přítomným absolventům ke zdárnému ukončení studia a zdůraznil větší šanci uplatnění se na trhu práce a zařazení se zpět do společnosti.

 

pak

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.