Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

JIŘICE 17. září (VS ČR) - V rámci služební a profesní přípravy příslušníků a zaměstnanců Věznice Jiřice proběhla dne 12.09.2018 pracovní návštěva vybraných zaměstnanců věznice na Krajském operačním a informačním středisku (KOPIS) Hasičského záchranného sboru ČR v Kladně. Návštěva byla realizována na základě dosavadní výborné spolupráce s kolegy od HZS ČR v rámci reciprocity, výměny informací a poznatků. Za věznici se účastnili vybraní členové krizového štábu věznice, vrchní inspektoři strážní služby a inspektoři – operátoři.

Návštěva byla koncipována jako instruktážně metodické zaměstnání v oblasti krizového řízení a řešení mimořádných událostí při krizových stavech. Druhý běh instruktážně metodického zaměstnání pro další skupinu z věznice proběhne ještě do konce září 2018.

Pro zaměstnance věznice byla připravena prezentace s výkladem, ukázky činnosti a fungování KOPIS a následovala diskuze a výměna informací a zkušeností z oblasti řešení mimořádných událostí.

Na závěr proběhla ukázka techniky HZS ČR. Za vřelé přijetí a realizaci instruktážně metodického zaměstnání kolegům od HZS děkujeme.

 

JN

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.