Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OPAVA 21. října (VS ČR) - Stejně jako v předchozích letech i letos pořádal 53. pluk průzkumu a elektronického boje Armády České republiky, který sídlí v Opavě, charitativní akci Pomáháme sportem.

Samotného akčního závodu se zúčastnili příslušníci jednotek pluku společně s příslušníky Vězeňské služby ČR, Hasičského záchranného sboru ČR a Celní správy.  

Letošní charitativní sbírka byla určena na podporu rodiny našeho bývalého kolegy, zesnulého příslušníka Vězeňské služby České republiky, která se ocitla v tíživé životní situaci. Naše družstvo opavské věznice se umístilo na krásném 4. místě. 

Hlavní soutěžní disciplínou byl branný závod šestičlenných družstev, přičemž v každém družstvu musela být minimálně jedna žena. Soutěž probíhala ve sportovním areálu obce Štítina a v přilehlém okolí. Celková délka okruhu byla opět 5 km a bylo připraveno cca deset stanovišť. Každý tým obdržel mapu se zaznačenými stanovišti, na kterých musí splnit zadané úkoly. Na konečné pořadí týmů pak má vliv nejen celkový čas družstva, ale také plusové či trestné body za jednotlivé disciplíny. 

 

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.