Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Dne 15.12.2017 proběhlo ve Vazební věznici Praha – Ruzyně slavnostní shromáždění u příležitosti oslav Dne českého vězeňství, který se koná každoročně 14. prosince. V rámci slavnostního shromáždění vystoupil ředitel vazební věznice se svým proslovem, ve kterém zhodnotil celoroční práci zaměstnanců, a spolu se svými zástupci předal ocenění vyznamenaným příslušníkům a občanským zaměstnancům.

Od 11. hodin potom odstartoval ve vazební věznici „Den otevřených dveří“ pro rodinné příslušníky zaměstnanců. Zájem byl veliký a vazební věznici navštívilo přibližně 90 lidí, z toho celou jednu skupinu tvořily děti. „Naši nejmenší“ v doprovodu rodičů měli možnost shlédnout nejen unikátní model Vazební věznice Praha – Ruzyně, ale i ukázku donucovacích prostředků, zabavených nedovolených předmětů, ukázku zbraní, vězeňského oděvu. Ve venkovních prostorech vazební věznice byla pro návštěvníky připravena prohlídka eskortních vozidel, včetně vězeňského autobusu. Na závěr se jim představili naši psovodi s krátkou ukázkou práce služebních psů.

Tato akce byla velmi kladně hodnocena nejen proto, že návštěvníci měli možnost vidět podmínky, které mají vězněné osoby, ale shlédli i prostředí, ve kterém pracují naši zaměstnanci.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.