Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu
V rámci vzdělávacího kurzu Základy přípravy stravy si odsouzení osvojili teoretické znalosti a praktické dovednosti z oblasti přípravy stravy. Tento vzdělávací kurz je realizován v  16 lekcích (v rozsahu 30 hodin praxe a 16 hodin teorie). Aktuálně se kurzu zúčastnilo 8 odsouzených, kteří dne 14.2.2018 absolvovali závěrečnou zkoušku z teoretických znalostí a následně dne 28.2.2018 kurz úspěšně ukončili praktickou zkouškou. Při praktické zkoušce odsouzení připravili pokrmy dle zadání vedoucí aktivity vychovatelky Mgr. Ivany Šoulové. Odsouzení následně obdrželi potvrzení o absolvování praktického kurzu Základy přípravy stravy, které bylo vydáno pod  záštitou PaedDr. Martina Váni, ředitele SOU, OU a U  GŘ VS ČR.    

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.