Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu
S účinností od 17.03.2017 mohou vězněné osoby, umístěné ve Vazební věznici Praha-Pankrác, začít využívat k telefonování telefonní automaty společnosti BVfon Czech Telecommunication, s.r.o. Podáním žádosti o přidělení karty telefonního účtu BVfon ze strany vězněné osoby dojde k uzavření obchodní smlouvy mezi vězněnou osobou a společnosti BVfon Czech Telecommunication, s.r.o.. Poznámka. Veškeré níže uvedené platební podmínky jsou v souladu se všeobecnými obchodními podmínkami pro poskytování služeb elektronických komunikací prostřednictvím neveřejných telefonních automatů společnosti BVfon Czech Telecommunication, s.r.o.. Dobití kreditu vězněné osobě ze strany příbuzných a známých lze provést převodem na bankovní účet BVfon.

Dobití kreditu provádějí příbuzní a známí vězněné osoby zasláním peněžní částky na bankovní účet BVfon

Číslo účtu: 112 101 4892 / 5500 (Raiffeisenbank) Variabilní symbol: číslo telefonního účtu vězněné osoby Zpráva pro příjemce: jméno vězněné osoby a její datum narození Poznámka: Číslo telefonního účtu vězněné osoby je kód, kterým se přihlašuje k telefonnímu přístroji. Je uveden na kartě telefonního účtu po setření. Adresu majitele účtu není nutné vyplňovat.

Způsob zaslání peněžní částky na účet BVfon (viz výše uvedené):

  • Bezhotovostně převodem na bankovní účet (banka – banka)
  • Hotovostně pomocí poštovní poukázky typ „A“ (hotovost – banka)

Podmínky úhrady:

Zaslat lze libovolnou peněžní částku, celkový kredit vězněné osoby však nesmí překročit částku 2.000,- Kč. Částka překračující tento limit bude použita na dodatečné dobití kreditu nebo bude vrácena odesílateli ve lhůtě do 30 kalendářních dní. BVfon navýší kredit vězněné osobě do 5 pracovních dní po obdržení platby.Přijetí platby menší než 500,- Kč je zpoplatněno částkou 3,00,-Kč (bude stržena z obdržené platby). Platba zaslaná s neúplnými nebo nesprávnými údaji bude vrácena zpět odesílateli do 30 kalendářních dní. Náklady na vrácení částky budou odečteny ze zasílané částky (bankovní převod 3,00,- Kč, poštovní poukázka: 30,00-Kč).

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.