Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Dne 10. 6. 2017 proběhl, pod taktovkou odborové organizace při vazební věznici, již 6. ročník „Dětského dne“. Tentokrát zaměřen na téma „Westernové hraní“.

Celá akce se konala na přírodním koupališti v Novém městě pod Smrkem. Děti musely nejprve zdolat několik sportovně - naučných disciplín, kdy na konci svého úsilí obdržely odměnu. V rámci celého dne se mohly vozit na koních, prohlížet a hladit zvířátka z Mini Zoo, které nám k této příležitosti zapůjčil a ustájil pan Marek Kratochvíl z Dolní Řasnice. Jako hřeb zábavného odpoledne bylo vystoupení „dog-dancing“, kdy děti viděly krásné akrobatické kousky s šikovnou Border kolií a její majitelkou. V průběhu dne si děti opékaly buřtíky. V neposlední řadě si všichni mohli prohlédnout výzbroj a výstroj příslušníka VS ČR a nahlédnout do eskortního autobusu.

Velký dík patří našim sponzorům, tj. zelenině Batlička, Sad, s.r.o, panu Proškovi a finančnímu poradenství Broker Consulting za občerstvení a dárečky pro děti.

Celá akce se vydařila nejen díky sponzorům a spolupráci odborové organizace s vedením věznice, ale hlavně díky dobré náladě malých i velkých účastníků a pěknému počasí. Za rok se těšíme s našimi dětmi na viděnou.

MIP

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.