Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

BRNO 29. září 2017 (VS ČR). V pátek 22. září 2017 se uskutečnil na hřišti TJ Tatran Bohunice turnaj o pohár ředitele VVaÚpVZD Brno v malé kopané. Turnaj zahájil úvodním slovem ředitel VVaÚpVZD  plk. Mgr. Dušan Gáč, který zde přivítal 5 moravských věznic a jednu pražskou věznici.

Turnaj se z důvodu nepříznivého počasí odehrával na umělém trávníku, což nikterak neubralo na kvalitě předvedené hry. Během pátečního dopoledne se utkali mezi sebou všechny zúčastněné věznice, z nichž se v pomyslném finále nakonec radovala z vítězství Vazební věznice Ruzyně, která porazila v dramatickém závěru domácí brněnskou věznici 3:2. Na třetím místě skončila věznice Břeclav, čtvrtá věznice Znojmo, na pátém místě se umístila věznice Rapotice a šesté místo obsadila věznice Kuřim.

Závěrečného vyhlašování se zúčastnil také ředitel břeclavské věznice plk. Mgr. Vladan Havránek, který společně s plk. Mgr. Dušanem Gáčem předali medaile a poháry pro první tři týmy turnaje. Mimo jiné se vyhlásili i individuální ceny, a to cena pro nejlepšího brankáře, kterým se stal brankář z věznice Břeclav Vítězslav Uher a cena za nejlepšího střelce, kterou získal, Zbyněk Oprchal z domácí VVaÚpVZD Brno.

Na závěr poděkoval ředitel plk. Dušan Gáč organizátorům a rozhodčím a všem zúčastněným popřál šťastný návrat zpět domů.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.