Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

BRNO 9. října 2017 (VS ČR). Dne 6. října 2017 se uskutečnila na střelnici ve věznici Rapotice sportovní střelecká soutěž „O pohár ředitelky věznice Rapotice“.

Soutěž zahájil VOVS mjr. Bc. Jan Doležal, který zde přivítal kromě reprezentantů domovské věznice také družstva z VVaÚpVZD Brno, věznic Světlá nad Sázavou, Mírov, Znojmo a hosty z elitních útvarů AČR Náměšť nad Oslavou a Speciální jednotky PČR Dukovany, která přijela obhájit loňské vítězství.

Samotná soutěž sestávala ze tří disciplín: střelba ve stoje, v kleče a vleže. Střílelo se služebními zbraněmi do terčů na vzdálenost 15m. Průběh soutěže byl velmi vyrovnaný: po první disciplíně ztrácelo družstvo VVaÚpVZD Brno ve složení prap.Balej, nprap.Hepp a prap.Krempl na obhájce trofeje 1 bod, po druhé disciplíně to už bylo bodů 5. Potom přišla střelba vleže, družstvo VVaÚpVZD zabojovalo a nadprůměrným výkonem přestřílelo Speciální jednotku PČR Dukovany a celkově v soutěži zvítězilo o 10 bodů.

Konečné pořadí soutěže:  
  1. VVaÚpVZD Brno
  2. Speciální jednotka PČR Dukovany
  3. AČR Náměšť nad Oslavou
  4. Věznice Světlá nad Sázavou
  5. Věznice Rapotice
  6. Věznice Mírov
  7. Věznice Znojmo
  Po vyhlášení pořadí poděkoval mjr. Bc. Jan Doležal všem zúčastněným a s přáním mnoha dalších úspěchů se rozloučil a 10. ročník soutěže ukončil.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.