Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PŘÍBRAM 8. října 2024 (VS ČR) – Ve věznici Příbram se uskutečnil koncert Tomáše Kluse.

Tato akce měla nejen kulturní, ale také terapeutický rozměr. Přilákala pozornost nejen vězňů, ale i zaměstnanců věznice a dalších návštěvníků.

Organizaci koncertu podpořilo školské vzdělávací středisko v Příbrami, které se na akci podílelo přípravou občerstvením pro kapelu. Žáci 3. ročníku učebního oboru Kuchař – číšník připravili pestrou paletu pochoutek, které zahrnovaly výrobky z listového těsta se sýrem, Rafaelo řezy, Krkonošskou natřásanku, Kefírovou buchtu, šopský salát, sýrovou a ovocnou mísu.

Tomáš Klus, který známý svým pozitivním přístupem, vyjádřil své nadšení nad kvalitou připraveného občerstvení. „Když vám někdo připraví takové skvělé pohoštění, člověk má pocit, že se o něj někdo stará. To je moc důležité,“ prohlásil během koncertu. Bylo jasné, jak moc 
si váží úsilí, které do organizace akce a přípravy občerstvení investovali lidé kolem něj.

Koncert Tomáše Kluse se povedl a byl důkazem toho, že hudba má moc spojovat lidi napříč různými životními situacemi. A když se k tomu přidá výborné pohoštění, které připravilo školské vzdělávací středisko, dostáváme příběh o naději a víře v lepší zítřky.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X