Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PŘÍBRAM 7. června 2024 (VS ČR) – V pátek 7. června se ve věznici Příbram uskutečnila slavnostní premiéra kultovního muzikálu West Side Story. Žáci školského vzdělávacího střediska (ŠVS) Příbram se na akci podíleli nejen účinkováním v muzikálu, ale i tím, že připravili v prostorách ŠVS občerstvení pro hosty premiéry.

V prostorách Výrobně vzdělávací haly ve Věznici Příbram, kde sídlí i naše ŠVS, se uskutečnila premiéra muzikálu. Naši žáci 2. a 3. ročníku oboru Kuchař – číšník připravili pro hosty premiéry občerstvení. Připravili výrobky z listového těsta se šunkou a sýrem, Rafaelo řezy, bramborové placky, slanou bramborovou buchtu „Bác“, sušenky cookies s čokoládou a chuťovky s vaječnou a sýrovou pomazánkou. Také ve cvičné kuchyni zajišťovali pomocné práce při samotném rautu. Někteří z uvedených žáků se zapojili i přesto, že je čekají závěrečné zkoušky.

Připravené jídlo hostům chutnalo. Jeden z hostů pan Slavík ocenil žáky slovy: „Všechno jsem ochutnal a máte to velmi chutné. To jsem opravdu nečekal.“

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X