Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PRAHA 21. října (VS ČR) - Vězeňská služba České republiky se i letos představila na tradičním mezinárodním veletrhu a konferenci Future Forces Forum, který se konal ve dnech 16.–18. října 2024 v Praze. Future Forces Forum je jednou z nejvýznamnějších platforem v oblasti obrany a bezpečnosti, zaměřenou na výměnu zkušeností, inovací a nejmodernějších bezpečnostních a obranných technologií mezi odborníky z celého světa.

Vězeňská služba ČR zde opět představila své nové projekty a technologie, které mají za cíl zvýšit bezpečnost a efektivitu ve vězeňském prostředí. Součástí prezentace byly například nedovolené předměty, zabavené vězňům, mezi nimiž byly i rukodělné zbraně, které bezpečnost vězeňského prostředí ohrožují.  Účast na Future Forces Forum je pro Vězeňskou službu ČR skvělou příležitostí představit odborné veřejnosti pokroky v oblasti vězeňské bezpečnosti a výměnu zkušeností s ostatními experty v oblasti. 

Future Forces Forum se zaměřuje na klíčová témata, jako jsou kybernetická bezpečnost, ochrana kritické infrastruktury, moderní technologie pro bezpečnostní složky, zdravotní péče a zvládání krizových situací. Vězeňská služba ČR v rámci této akce navázala řadu nových kontaktů s domácími i zahraničními partnery, což přispěje k dalšímu rozvoji a modernizaci její činnosti. Účast Vězeňské služby ČR na této prestižní akci potvrzuje její odhodlání neustále inovovat a zlepšovat podmínky jak pro zaměstnance, tak pro vězněné osoby, s cílem dosáhnout maximální efektivity a bezpečnosti v každodenní činnosti.

Sdílet článek

Facebook
Platforma X