Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PRAHA 17. září (VS ČR) - Nezávislý odborový svaz Policie ČR a Vězeňská služba ČR vyhlašují veřejnou sbírku, kterou chtějí podpořit všechny příslušníky a zaměstnance bezpečnostních sborů, jež byli zasaženi povodněmi, které se prohnaly Českou republikou. Sbírka je zahájena ve středu 18. září a končí 31. října 2024. Jen v resortu Vězeňské služby ČR bylo povodněmi přímo zasaženo téměř 200 kolegů.

Vzhledem k tragické situaci, ve které se mnozí obyvatelé octli, vyhlásili Nezávislý odborový svaz Policie ČR ve spolupráci s Policií ČR a Vězeňskou službou ČR veřejnou sbírku, kterou chtějí společně podpořit všechny příslušníky a zaměstnance bezpečnostních sborů, kteří byli zasaženi živelnou pohromou. Projevte prosím podporu a solidaritu vkladem finanční částky na transparentní sbírkový účet: 3067112, kód banky: 5500, variabilní symbol: 20242024, vedený u Raiffeisenbank a.s. 

Výtěžek bude použit na obnovu poškozených domovů příslušníků a zaměstnanců bezpečnostních sborů policie a vězeňské služby, kteří byli povodní nejvíce zasaženi. 

Již nyní Vám za projevenou solidaritu a podporu postižených povodněmi děkujeme.

 

https://www.vscr.cz/media/organizacni-jednotky/generalni-reditelstvi/aktuality/rok-2024/09-zari/sbirka-obr.png

 

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.