Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PRAHA 3. května (VS ČR) - Služba v řadách VS ČR je náročná a těžká, na co se však nelze nikdy připravit, je skutečnost, kdy zemře někdo z kolegů při výkonu povolání. Náš kolega byl mladý muž, který do služby nastoupil před pouhými dvěma lety. Rozhodl se sloužit vlasti a pomoci chránit naši společnost, a to se mu stalo osudným. Jsme nesmírně zarmouceni touto tragickou událostí, která zasáhla každého z nás, a hluboce soucítíme s rodinou našeho mladého kolegy.

Čtvrtek 2. května 2019 bude navždy černě zapsán v historii našeho sboru, protože takto závažnou dopravní nehodu nikdo nepamatuje. Myslíme i na další kolegy, kteří v eskortním autobusu cestovali. Naše kolegyně při výkonu služby utrpěla těžké zranění, je hospitalizována a je již mimo nebezpečí života, stejně tak i kolega se středně těžkým zraněním, který je nyní již v domácím ošetřování. Ostatní zranění kolegové jsou po ošetření v pořádku.

Zraněné byly také tři vězněné osoby, které jsou po ošetření též v pořádku. Všichni účastníci této tragické autonehody si ponesou tuto smutnou vzpomínku do konce života. Nikdo z nás si asi nedovede představit, jak se mohou cítit lidé ve vozidle, které hoří. Bohužel i tyto situace na silnicích patří k realitě všedních dní a nevyhýbají ani těm, kteří slouží vlasti. V neposlední řadě děkujeme našim kolegům ze složek IZS, kteří u tragické nehody našeho autobusu zasahovali.

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.